Шановні колеги! Роботу віртуального семінару завершено. Щиро вдячна всім учасникам семінару. Сподіваюся, що він був корисним. Матеріали постійно знаходитимуться на блозі у вільному доступі, проте оцінювати та коментувати дописи не буде можливим.(Автор блогу не несе відповідальності за подані учасниками віртуального семінару матеріали)

суботу, 31 березня 2018 р.

Правила роботи під час семінару

Шановні колеги! 19 березня стартує віртуальний семінар-звіт вчителів початкових класів з проблеми "Шляхи впровадження сучасних технологій в початкових класах в умовах реформування освітньої галузі". Маєте змогу прочитати на листівці, що спонукало до обрання саме цієї проблеми.
На блозі розміщено всі надані вчителями матеріали. Їх розподілено на 3 рубрики:
1) Розробки уроків;
2) Сучасні педагогічні технології в дії (текстові матеріали);
3) Я роблю це так... (презентаційні матеріали)
Як працювати в рамках даного семінару?
Дуже просто!
1) Реєструєтесь та заповнюєте слайд на спільній презентації (ТУТ)
2) Обираєте публікацію, яка Вас зацікавила, натискаєте на неї, читаєте чи переглядаєте представлений матеріал;
3) Закриваєте розгорнуту публікацію;
4) НЕ ЗАБУВАЄТЕ залишати коментарі під цією публікацією, коли вона у закритому стані (внизу на самій публікації є рядок  "Додати коментар");
5) і ОБОВ*ЯЗКОВО - оцінюєте роботу в межах 5 балів (зірочок), врахувавши, чи відповідає даний матеріал темі семінару, чи є допис фактичним звітом вчителя про застосування сучасних педагогічних технологій у його роботі, та чи виправдав матеріал Ваші очікування від його перегляду. 
(Оцінити допис можна, коли він знаходиться у закритому стані: над рядком "Додати коментар" є зірочка зі словом "Оцінити") 

 

Не забуваємо, що 30-31 березня слід зайти на блог семінару і у мітці "Реєстраційна зона" заповнити вихідну анкету учасника, натиснувши на кнопку

2 коментарі:

  1. Коментарі пишуть тільки учасники семінару, вчителі початкових класів?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ні, коментарі можуть писати всі, хто зазирнув на блог, прочитав та оцінив публикацію. Тобто всі, хто хоче висловити власну думку з приводу побаченого й прочитаного.

      Видалити