Шановні колеги! Роботу віртуального семінару завершено. Щиро вдячна всім учасникам семінару. Сподіваюся, що він був корисним. Матеріали постійно знаходитимуться на блозі у вільному доступі, проте оцінювати та коментувати дописи не буде можливим.(Автор блогу не несе відповідальності за подані учасниками віртуального семінару матеріали)

пʼятницю, 2 березня 2018 р.

Шановні колеги!

Відповідно до наказу начальника відділу освіти, молоді та спорту Маловисківської РДА № 370 від 05.09.2017 року з 19 по 31 березня 2018 року відбудеться віртуальний семінар-звіт вчителів початкових класів з проблеми "Шляхи впровадження сучасних педагогічних технологій в початкових класах в умовах реформування освітянської галузі".

Протягом 5 років над цією проблемою працювало районне методичне об'єднання вчителів початкових класів Маловисківського району, застосувавши такі методичні форми роботи як семінари-практикуми, віртуальні семінари, майстер-класи, педагогічний міст, засідання методичної студії керівників ШМО, Клубу творчих вчителів та ін. Віртуальний семінар фактично є звітом педагогів Маловисківщини щодо роботи в даному напрямку. 

Прошу учасників семінару поділитися власним досвідом роботи з даної проблеми протягом 5 років (приймаються доповіді, звіти, презентації власних напрацювань, методичні розробки та методичні посібники й т.п.).

Щоб стати учасником семінару, Вам слід:

1)  пройти реєстрацію

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGO8XDokRilSbX3JjUSzjoWXTi67moaICZv7ij4vDhdRuBZA/viewform?usp=sf_link

2) заповнити Ваш слайд спільної презентації 

https://docs.google.com/presentation/d/1WvLoWBPz9UmpU2Ki2ybWWUONv2APWJ9rZh8Mvm9hltU/edit?usp=sharing

По завершенню роботи семінару прошу всіх учасників обов'язково заповнити вихідну анкету (доступ до кнопки буде надано 29 березня 2018 року)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvzokAjH33eo8oHGpTL6AvSU6BSRaAhwZ4Q_xm-c5H2TCzVw/viewform?usp=sf_link

Немає коментарів:

Дописати коментар